Marcați
Atac sinucigaş la un tribunal din Pakistan: Cel puţin opt morţi şi 27 de răniţi
Cel puţin opt persoane au murit şi alte 27 au fost rănite într-un atac sinucigaş comis luni la intrarea într-un tribunal din nord-vestul Pakistanului, au anunţat oficiali, citaţi de site-ul agenţiei Reuters.

Un responsabil din cadrul poliţiei a declarat pentru Reuters că trei membri ai forţelor de ordine care lucrau acolo se numără printre persoanele ucise, iar alte 27 de persoane au fost rănite în explozie.

"Atacatorul sinucigaş încerca să între în clădirea tribunalului din oraşul Shabqadar şi s-a detonat atunci când poliţia l-a împiedicat", a spus Saeed Wazir, un alt responsabil din cadrul poliţiei.

"Armata şi alte organisme responsabile de asigurarea respectării legislaţiei au ajuns la faţa locului şi au încercuit zona. Cei răniţi sunt transportaţi la spitalele din apropiere", a mai spus un responsabil al poliţiei, aflat la faţa locului în momentul în care a avut loc atacul.

MEDIAFAX.ro
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).