Marcați
Avarie la bordul unui feribot, întors în Franța cu 600 de persoane la bord, printre care 2 răniți
Normandy, un feribot al companiei Brittany Ferries, a suferit luni o avarie ce a făcut doi răniți în timp ce efectua legătura între Franța și Anglia, făcând cale-ntoarsă cu 600 de persoane la bord, au anunțat surse concordante, citate de AFP.

Avaria s-a produs la panoul electric al navei plecate din portul francez Caen/Ouistreham spre Portsmouth cu 493 de pasageri și aproximativ 110 membri ai echipajului la bord, potrivit prefecturii maritime și companiei.

Un membru al echipajului a suferit arsuri intervenind la panoul electric, altul intoxicație de fum. Cei doi bărbați au fost transportați la un spital din Lille (nordul Franței). Starea lor nu a fost precizată.

Din cauza incidentului, nava a fost deviată către cel mai apropiat port francez, Cherbourg, unde urma să ajungă în noaptea de luni spre marți. Feribotul se îndrepta spre acest port în "mod autonom", fără a fi remorcat, a declarat compania.

AGERPRES.ro
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).