Marcați
Mihai Ghimpu recunoaște că s-a întîlnit cu Plahotniuc
Liderul Partidului LIberal, Mihai Ghimpu, recunoaște că s-a întîlnit în această săptămînă cu prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Potrivit liderului liberalilor, cei doi au vorbit despre situația din țară, dar și proiectele de pe ordinea de zi a Parlamentului.

„Din 2009 pînă în 2013 am făcut parte din AIE 1 și AIE 2 împreună cu PD, al cărui președinte este domnul Lupu, iar vicepreședinte Vlad Plahotniuc. Și atunci ne întîlneam și acum ne întîlnim, fiindcă sîntem împreună la guvernare. Ieri am avut o ședință pentru a coordona acțiunile noastre. Nu văd nimic aici. Nu înțeleg ce căutați aici ieșit din comun. Dar, ce cu Filat, credeți că îmi era atît de drag, l-am tolerat toți acești ani? Dar trebuia să vorbesc, să mă văd cu el, pentru că eram într-o alianță și acum, dacă o să iasă, tot mă voi vedea cu, pentru că lupta politică e una, dar noi sîntem oameni”, a spus Ghimpu.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).