Marcați
Socialiștii sunt dispuși să-l susțină pe primarul de Taraclia care a fost suspendat din funcție în baza unei decizii politice
Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a criticat dur răfuiala politică la care a fost supus primarul de Taraclia, Serghei Filipov, condamnat pentru că a dispus tăierea a 80 de copaci bătrîni din curtea primăriei, și a menționat că socialiștii îi vor acorda toată susținerea de care acesta are nevoie. Despre aceasta liderul PSRM a scris într-o postare pe pagina sa de pe o rețea socială.

Potrivit politicianului, Partidul Socialiștilor își exprimă protestul vis-a-vis de răfuiala politică a regimului criminal de la guvernare în urma căreia unul dintre cei mai înverșunați dușmani ai acestui regim – primarul orașului Taraclia a fost suspendat din funcție.

”Motivul de defrișare a arborilor bătrîni, pe care-l folosește conducerea țării pentru a scăpa de Filipov este ridicol. În Chișinău, primarul Dorin Chirtoacă, care este reprezentantul unui partid din alianța de guvernămînt, a tăiat în mod ilegal mii de copaci de pe străzi și parcuri, dar aceste acțiuni sunt trecute cu vederea de către conducerea țării. Acest lucru confirmă încă o dată practica dublelor standarde după care guvernează regimul criminal-oligarhic ”, a menționat liderul PSRM.

Astfel, Partidul Socialiștilor, consideră că decizia privind activarea lui Filipov în calitate de primar nu ar trebui să fie luată de o instanță de buzunar a regimului corupt, dar de către locuitorii orașului Taraclia.

„Serghei Filipov trebuie să se afle în funcție pînă la sfîrșitul mandatului dat de locuitorii orașului în alegerile locale. Suntem pregătiți să oferim un sprijin maximal pentru Serghei Filipov, inclusiv în instanțele internaționale și la trubuna APCE. Fărădelegea nu va trece!", a mai subliniat Igor Dodon.

actualitati.md
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).