Marcați
Alegerile prezidențiale - subiect de discuție între Igor Dodon și ambasadorul Regatului Suediei în Moldova
Președintele Partidului Socialiştilor , Igor Dodon şi liderul fracţiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, au avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Regatului Suediei în Moldova, E.S. Signe Burgstaller, se menționează într-un comunicat al formațiunii.

În cadrul întrevederii părţile au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei social-politice şi economice din Moldova.

Igor Dodon a ţinut să menţioneze poziţia neschimbată a PSRM privind alegerile prezidenţiale care urmează să se desfăşoare în Moldova. Socialiştii insistă asupra efectuării unei expertize internaţionale a procedurii prin care s-a ajuns la alegerea şefului de stat prin vot direct.

Totodată, liderul PSRM a relatat că tot mai multe organizaţii raionale ale PSRM, organizează şedinţe în cadrul cărora decid asupra necesităţii participării formaţiunii la alegerile prezidenţiale şi recomandă Consiliului Republican al partidului să-l înainteze pe Igor Dodon în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al ţării.

Amintim că socialiştii insistă pe organizarea alegerilor parlamentare anticipate concomitent cu cele prezidenţiale.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).