Marcați
Tarifele noi pentru energia electrică intră în vigoare începând de astăzi
De astăzi vom plăti mai puțin pentru energia electrică. Astfel, consumatorii casnici vor plăti pentru curent cu 11 la sută mai puţin faţă de până acum.

Amintim că, ANRE a aprobat pe 12 martie decizia prin care tarifele la curent pentru consumatorii conectați la RED Union Fenosa vor scădea pînă la 1 leu și 92 de bani pentru un kw/h, față de 2 lei și 16 bani.

Consumatorii RED Nord vor achita de astăzi 2 lei şi 4 bani/kWh, dacă sunt conectaţi la reţelele de tensiune joasă, şi 1 leu şi 82 de bani/kWh, pentru cei cu reţele de tensiune medie.

Tariful pentru clienţii RED Nord-Vest scade de astăzi până la 2 lei şi 14 bani/kWh, în cazul reţelelor de tensiune joasă, şi până la 1 leu şi 86 de bani/kWh - pentru reţelele de tensiune medie.

Ieftinirea vine după ce Ministerul Economiei a semnat un nou contract cu intermediarul de la Tiraspol "Energokapital", care prevede o reducere a preţului de achiziţie a curentului cu 28 la sută.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).