Marcați
PSRM nu va susține proiectul politicii bugetar-fiscale.
Partidul Socialiștilor nu va susține proiectul politicii bugetar-fiscală. Declarația a fost făcută astăzi de liderul formațiunii Igor Dodon în cadrul unei conferințe de presă.

Igor Dodon susține că guvernarea vrea să acopere gaura din sistemul bancar prin majorarea impozitelor.

„Guvernarea vrea să acopere gaura din sistemul bancar pe spatele oamenilor. Eu au introdus taxe în politica bugetar-fiscale. Au majorat impozitului funiciar cu 15%. Vinieta a fost majorată de patru ori. A fost introdus și impozitul pe avere, pentru casele mai mari de 120 de metri pătrați. Toate casele de la țără au mai mult de 120 de metri pătrați”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, socialiștii vin cu trei propuneri de alternativă, pentru a salva mediul de afaceri.

”Sunt trei decizii majore care trebuie luate cît mai urgent. Unu – trebuie de îmbunătățit politica fiscală ca să fie stimulatorie pentru agenții economici; doi – trebuie de restabilit urgent relațiile economice cu Federația Rusă, pentru a avea exporturi și ca să încercăm să înviorăm remitențele astfel încît să rezolvăm problemele imigranților și trei – trebuie urgent să negociem și să semnăm Acordul de finanțare externă pentru investiții în infrastructură”, a menționat liderul PSRM.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).