Marcați
Zidane revine pe Camp Nou, în calitate de antrenor. Palmares pozitiv contra Barcelonei
Zinedine Zidane revine pe Camp Nou, dar, de această dată, pentru prima oară în calitate de antrenor. Acesta va fi primul El Clasico de când Zizou a preluat Realul, iar amintirile din timpul carierei de jucător din meciurile cu Barcelona sunt plăcute.

În cele cinci partide în care Zidane şi-a făcut apariţia pe Camp Nou, în tricoul Realului, s-au înregistrat două succese ale "galacticilor", două remize şi o singură victorie a catalanilor.

În sezonul de debut la Real, Zidane a marcat în primul "El Clasico" şi a eliminat Barcelona din semifinalele UEFA Champions League, după 2-0 şi 1-1. Doi ani mai târziu, madrilenii au obţinut primul succes în deplasare contra catalanilor în campionat, după 20 de ani, iar francezul a avut şi atunci un rol decisiv, la ambele goluri (2-1).

Acum, Zidane va disputa primul "clasic", care va veni însă poate prea devreme: va fi abia al 15-lea meci pe banca Realului. "Orice 'Clasico' este special. Este bine că am revenit cu o victorie după ce săptămâna trecută a fost una mai complicată. Ştim că suntem pregătiţi pentru 'El Clasico', va fi un meci mare între două echipe magnifice", a recunoscut Zidane.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).