Marcați
FOTO: jurnal.md
Andrei Năstase este candidatul Partidului ”Platforma DA” la președinția Moldovei
Andrei Năstase a fost desemnat candidat la președinția Moldovei al Partidului „Platforma DA”. Decizia a fost luată ieri, în cadrul Consiliului Naţional Politic al formaţiunii.

În cadrul ședinței s-a discutat despre necesitatea participării forțelor proeuropene de opoziție cu un candidat unic la funcția de președinte al țării, pentru a evita fragmentarea voturilor.

Astfel, conducerea Platformei Demnitate și Adevăr urmează să poarte discuții cu celelalte partide politice de dreapta în vederea desemnării unui candidat unic în scrutinul prezidențial.

Totuşi, Consiliul Naţional Politic a decis, prin vot unanim, să înainteze candidatura liderului formaţiunii Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, cu menţiunea că acesta ar urma să fie propus şi în calitate de candidat unic din partea partidelor proeuropene de dreapta. O decizie finală în acest sens va fi luată însă în urma negocierilor purtate cu liderii formaţiunilor menţionate.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).