Marcați
Liberalii vor să concentreze toată puterea decizională din capitală în mâinele lui Dorin Chirtoacă
Declarația a fost făcută astăzi de către președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui Ceban, după ce au văzut că nu mai pot fura terenurile municipale, liberalul Dîrda nu mai poate construi în voie, iar funcționarii suspectați de corupție pot fi demiși de Consiliul Municipal Chișinău, Partidul Liberal a înregistrat în Parlament un proiect de lege prind modificarea statutului municipiului Chișinău.

“Prin intermediul acestui proiect, liberalii vor ca “primăria municipiului Chișinău să fie structura funcțională a primarului general care își desfășoară activitatea în baza unui regulament aprobat de primarul general”, cu alte cuvinte ar însemna concentrarea puterii de decizie în capitală în mîinele unui singur om – Dorin Chirtoacă”, a declarat socialistul.

“Ceea ce vor să facă liberalii și în special Dorin Chirtoacă este atribuirea integrală a competențelor”, a opinat consilierul socialist.

“Ei încearcă un lobby în favoarea acestui proiect în municipiul Chișinău. Ieri la ședința comsiei parlamentare pentru mass-media, educație, tineret, sport și cultură, deja a fost avizat pozitiv acest proiect de către deputații liberali și cei democrați. Primarul general, Partidul Liberal și acoliții săi fac un atac raider asupra primăriei municipiului Chișinău. Ei vor să-și păstreze funcțiile, schemele de corupție, protecție asupra bisnesului de familie și a multor altor ilegalități pe care le pun în realizare”, a mai adăugat Ion Ceban.

actualitati.md
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).