Marcați
Unul dintre vicepreşedinţii PLDM şi-a anunţat retragerea din partid în ajunul congresului
Vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, membrul Consiliului politic naţional al PLDM, Petru Bodarev, a anunţat că se retrage din partid. Liberal-democratul a depus cererea de demisie la secretariatul PLDM cu cîteva zile înainte de congresul partidului, programat pentru sîmbătă, la care urmează să fie aleasă noua conducere a PLDM.

Bodarev a informat că pleacă „din cauza imaginii proaste în care se află PLDM, dar şi a diferenţelor ireconciliabile de idei şi valori” dintre el şi actuala conducere.

"În activitatea mea m-am dedicat întru totul partidului şi ideilor cu care am început, însa, din păcate, pe parcurs traiectoria a fost deviată, lucru care mă obligă să renunţ atît la calitatea de membru al partidului, cît şi la toate funcţiile pe care le deţin", se menționează în declaraţia politicianului.

El le-a mulţumit colegilor de partid alături de care a lucrat timp de şapte ani.

"Multe am vrut, puţine am reuşit să facem. Plec cu fruntea sus, pentru că ştiu cîte am făcut, şi nu regret nimic din ce mi s-a întîmplat", a spus Bodarev.

Petru Bodarev, în anul 2007, a candidat la funcţia de primar al municipiului Chişinău în calitate de candidat independent, obţinînd puţin peste 1% dintre voturile alegătorilor. El a aderat la PLDM după venirea la putere a partidului, în anul 2009. În anul 2013 a devenit vicepreşedinte al PLDM. În partid a fost responsabil de zona de nord a ţării.

Petru Bodarev l-a promovat activ în partid pe fiul său. Eugen Bodarev a fost candidat la funcţia de deputat pe lista PLDM, iar în Guvernul Gaburici, în anul 2015, a ocupat funcţia de director al agenţiei de stat pentru resurse minerale. De asemenea, familiei Bodarev îi aparţine fabrica de încălţăminte „Cristina”, care a participat activ la concursurile pentru confecţionarea încălţămintei pentru diferite structuri de stat.

INFOTAG
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).