Marcați
Cristiano Ronaldo a mai doborât un record în Champions League
Cristiano Ronaldo continuă să doboare recorduri în UEFA Champions League. Portughezul de 31 de ani a început ca titular meciul cu Roma din returul optimilor competiţiei şi a devenit jucătorul care a bifat cele mai multe meciuri în fazele eliminatorii ale întrecerii.

Pentru CR7, acesta a fost al 57-lea meci în UCL după faza grupelor şi l-a depăşit la acest capitol pe Xavi (56). Iker Casillas este pe locul 3 în acest top (55) şi este urmat de Andres Iniesta (53), Frank Lampard (52) şi Lionel Messi şi Victor Valdes (51).

În acest sezon, până la acest meci, Ronaldo marcase 12 goluri, fiind golgheterul acestui sezon. El a înscris astfel mai multe goluri decât 22 dintre cele 32 de echipe care au luat startul în grupele acestei campanii.

După golul marcat în poarta Romei, Cristiano şi-a îmbunătăţit recordul de goluri marcate în UCL, el fiind golgheterul all-time al competiţiei, cu 90 de goluri, în 123 de apariţii, cu 8 mai multe decât rivalul Messi, în 103 prezenţe.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).