Marcați
Valencia - Atletico Madrid 1-3. Trupa lui Cholo se menține pe 2, la 8 puncte în spatele Barcelonei
Atletico a obţinut a doua victorie pe Mestalla din ultimii zece ani. Echipa lui Simeone s-a impus cu 3 la 1 şi se menţine pe locul doi în Spania, la opt puncte în spatele Barcelonei.

Cu o singură victorie pe Mestalla în ultimii zece ani, Atletico Madrid a început mai bine partida contra Valenciei. Griezmann a deschis scorul în minutul 24, ajutat de assistul lui Koke. Gazdele au revenit imediat în joc. După numai patru minute, Paco Alcacer i-a pasat excelent lui Cheryshev pentru 1-1, scorul de la pauză.

În repriza a doua, echipa lui Diego Simeone a fost singura care a ajus la poarta adversă. Fernando Torres, plasat excelent la bara a doua, a înscris după un corner. Cu cinci minute înainte de final, Carrasco a făcut 3-1, după ce s-a distrat cu fundașii ”liliecilor”. Atletico a bifat a şasea etapă fără înfrângere şi se menţine pe locul doi, la opt puncte în spatele Barcelonei, cu zece runde înainte de final.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).