Marcați
Elena Bodnarenco face dezvăluiri: Un deputat PD mi-a propus o suma din șase cifra pentru a pleca din PCRM
Deputatul PCRM, Elena Bodnarenco susține că un deputat din Partidul Democrat i-ar fi propus bani și funcții pentru a pleca din partid. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii ”Interpol”.

„Ne-am întâlnit doar eu cu acest deputat. A fost o discuţie între patru ochi. Mi-a propus bani în schimbul ieşirii mele din PCRM. Mi s-a spus o sumă din şase cifre, în dolari. Suma finală ar fi urmat să fie discutată atunci când aş fi luat decizia, pentru că dacă aş fi ales vreo funcţie pentru mine sau pentru rudele mele, suma, evident, ar fi fost mai mică. Iar dacă aş fi vrut doar bani, suma ar fi fost mai mare”, a declarat Elena Bodnarenco.

Deputata a refuzat categoric să spună numele, menționînd doar că acesta este unul dintre actualii parlamentari PD. Totodată, reprezentanta PCRM a ținut să precizeze că nu este deputatul Constantin Botnari, cunoscut ca și omul de încredere a lui Vlad Plahotniuc.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).