Marcați
Moldova a învins fără probleme San Marino la Cupa Davis
Naţionala de tenis a Moldovei nu a avut probleme în primul duel de la Cupa Davis din acest an. "Tricolorii" au dispus cu 3-0 de San Marino, reuşind să învingă lejer în toate seturile.

În primul meci, Alexandr Kozbinov a trecut de Pietro Grassi, cu 6-0, 6-0. Apoi, liderul Moldovei, Radu Albot l-a învins pe Marco de Rossi, scor 6-0, 6-2. La dublu, perechea Radu Albot/Andrei Ciumac a dispus de Pietro Grassi/Marco de Rossi, cu 6-4, 6-1.

Vineri, lotul Moldovei va înfrunta Malta. Câştigătoarea acestui meci va evolua în play-off contra celei mai bune echipe din grupa D, din care fac parte Estonia, Grecia, Kosovo şi Liechtenstein. Învingătoarea partidei din play-off va promova în grupa a doua a zonei euro-africane a Cupei Davis.

Naţionala de tenis a Moldovei este reprezentată de Radu Albot, Andrei Ciumac, Alexandru Cozbinov şi Andrei Şoltoianu. Turneul are loc în capitala Estoniei, oraşul Tallinn.

sport1.md
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).