Marcați
"Cetăţenii" au câştigat Cupa Ligii pentru a patra oară! Liverpool - Manchester City 2-4
Manchester City a cucerit pentru a patra oară în istorie Cupa Ligii Angliei, după ce a învins-o la penalty-uri pe Liverpool într-o finală nebună pe Wembley.

Trupa lui Manuel Pellegrini a deschis scorul la patru minute după pauză prin Fernandinho, dar Liverpool a egalat în minutul 83 prin Philippe Coutinho. City a avut şansa de a decide meciul în timpul regulamentar, dar Mignolet a intervenit salvator în două rânduri în faţa lui Fernando şi a lui Yaya Toure.

Portarul belgian a fost providenţial şi în ultimele secunde ale primei reprize a prelungirilor, când l-a blocat excelent pe Aguero. După 1-1 în 120 de minute, finala a ajuns la loteria penalty-urilor, unde Emre Can a deschis seria execuţiilor cu un gol marcat cu sange rece: scăriţă peste Caballero.

Fernandinho a ratat prima lovitură pentru City, şutând în bară, apoi a intrat în scena Willy Caballero. Argentinianul a parat execuţiile lui Lucas Leiva, Coutinho şi Lallana, iar Yaya Toure a transformat penalty-ul decisiv, aducând a doua Cupă a Ligii în vitrina lui City din ultimii trei ani.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).