Marcați
FOTO: Pro TV
Crește numărul persoanelor reținute în dosarul de corupție de la Primărie.
(Update) În total, 12 persoane au fost reținute pentru 72 de ore de către ofițerii CNA. Este vorba despre directorii mai multor companii de construcții, doi angajați ai unor companii petroliere, arhitectul-șef al sectorului Buiucani, șeful și un specialist din cadrul Direcției autorizări în construcție, dar și trei persoane fizice.

(Update) Încă patru persoane au fost reţinute de CNA după perchezițiile desfășurate azi. este vorba despre un angajat al Primăriei, directorul unei companie de construcţii, angajatul al unei companii petroliere (Lukoil), și o persoană fizică.

Patru persoane au fost reţinute pentru 72 de ore de către ofițerii Centrului Național Anticorupție. Printre retinuți sunt directorii a două firme din Chisinau, arhitectul-șef al sectorului Buiucani și o persoană fizică.

Mai mult, 17 persoane sunt bănuite în dosare de corupție. Dintre acestea, două persoane sunt angajați de la Primărie și sunt suspectate că ar fi luat mită de la agenți economici, iar cele 15 persoane sunt agenți economici care sunt suspectați de corupere pasivă după ce ar fi încercat să mituiască angajați de la Primărie.

Este vorba despre câteva zeci de cazuri, documentate de ofiţerii CNA şi procurori, unde se constată oferirea şi perceperea diferitor sume de bani pentru urgentarea unor acţiuni ale reprezentanţilor Primăriei privind recepţia finală a lucrărilor de construcţie efectuate de persoane fizice şi juridice.

Amintim că astăzi mai mulți angajați de la Centru Național Anticorupție au efectuat percheziții în clădirea Primariei.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).