Marcați
Andrei Şoltoianu a fost convocat la echipa de Cupa Davis a Moldovei
Andrei Şoltoianu a devenit al patrulea tenismen care va face parte din echipa de Cupa Davis a Moldovei. Sportivul, care se antrenează în ultimii ani în Germania, a câştigat preselecţia şi se va alătura lui Radu Albot, Andrei Ciumac şi Alexandru Cozbinov.

Turneul de preselecţie a fost organizat în premieră la Chişinău. Şoltoianu a câştigat toate meciurile, învingându-i pe Egor Matvievici, Dmitri Bascov şi Maxim Bulat. „Sunt foarte fericit. Pentru asta şi venisem aici, pentru a ajunge în echipa naţională. Am obţinut ceea ce mi-am dorit. Şcoala germană m-a ajutat foarte mult”, a declarat Andrei Şoltoianu, în vârstă de 22 de ani.

Moldova va lupta pentru promovarea în cea de-a doua grupă valorică a Cupei Davis cu alte 15 naţionale. Echipele vor fi împărţite în patru grupe a câte patru, iar în grupa a doua vor ajunge doar două dintre ele. Meciurile din cadrul grupei a treia valorice din zona euro-africană vor avea loc în perioada 2-6 martie la Tallin.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).