Marcați
Ion Ceban: Cei care au furat miliardul se află în libertate, iar persoanele nevinovate, în pușcărie
Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municiapl Chișinău, Ion Ceban a participat la acțiunea de protest în susținerea deținuților politici ai ”grupului Petrenco”, solicitînd eliberarea necondiționată a acestora.

Ion Ceban a menționat, că cei care au furat miliardul din sistemul bancar al țării se află în libertate, iar cetățenii nevinovați fac pușcărie.

”Acesta este rezultatul justiției selective în Moldova. Hoții trebuie să stea la pușcărie. Nu Petrenco și alți tineri, dar Guvernul, jumătate din Parlament și Primărie. Grupul Petrenco trebuie eliberat necondiționat. Despre aceasta vorbesc experții din străinătate, și asta cerem noi, poporul Moldovei”, a menționat reprezentantul PSRM.

De menționat, că astăzi la Judecătoria Rîșcani se desfășoară o nouă ședință în dosarul ”grupului Petrenco”. Sute de oameni au venit în fața judecătoriei pentru a cere eliberarea deținuților politici.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).