Marcați
FOTO: jurnal.md
PLDM a mai rămas fără un deputat. Valeriu Ghilețchi a fost demis din fracțiune
Anunțul a fost făcut de președintele fracțiunii, Tudor Deliu, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune.

„Valeriu Ghilețchi nu a respectat hotărârile fracțiunii și a manifestat comportament neadecvat. Acesta asista la ședința fractiunii, apoi la ședințele plenului avea un alt comportament. El ne-a preîntampinat că va vota com va considera, însă noi considerăm că așa ceva nu este firesc într-o fracțiune”, a menționat președintele fracțiunii PLDM.

De cealalată parte, Ghilețchii susține că a aflat din presă despre decizia fracțiunii.

„Regret că nu am fost invitat la fracțiune pentru a răspunde la întrebările pe care le-au avut pentru mine. Noi am avut o discuție la sfârșitul săptămânii trecute cu colegii din PLDM, eu am crezut că vom reveni la aceasta, dar nu am făcut-o. În același timp sunt nevoit să accept decizia”, a declarat Valeriu Ghilețchi pentru UNIMEDIA.

Astfel, PLDM a rămas cu 11 deputați, printre care Pistrinciuc Vadim, Agache Angel, Ciobanu Maria, Cobzac Grigore, Filat Vladimir, Grama Octavian, Lucinschi Chiril, Palihovici Liliana, Roşca Victor și Ţap Iurie.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).