Marcați
Prețul medicamentelor s-ar putea ieftini de la 1 aprilie
Din 1 aprilie se ieftinesc o serie de medicamente. Astfel, Ministerul Sănătăţii anunță că la comercializarea medicamentelor, farmaciile vor aplica adaos comercial, care va fi în concordanță cu prețul inclus în Catalogul de preţuri de producător la medicamente.

Astfel, potrivit serviciului de presă al Ministerului Sănătății, adaosul comercial aplicat va fi de până la „25% - pentru medicamentele al căror preţ este de până la 30 de lei, 20% - pentru medicamentele al căror preţ este între 30,01-60 de lei, 16% - pentru medicamentele al căror preţ este de 60,01-120 de lei, 13% pentru medicamentele al căror preţ este de 120,01-240 de lei şi 11% pentru medicamentele al căror preţ depășește 240 de lei”.

Modificarea se încadrează în noile prevederi ale Legii cu privire la activitatea farmaceutică şi are drept scop reducerea prețului medicamentelor către consumatorul final.
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).