Marcați
Cupa Regiunilor de Luptă Naţională Voievod, sezonul 2016, a luat start la Drochia
Duminică, 7 februarie, a luat start Cupa Regiunilor de Luptă Naţională Voievod, în localitatea Popeşti din raionul Drochia, unde au participat 60 de sportivi din raioanele şi localităţile de nord ale tării.

Primii în concurs au întrat juniorii, fiind urmaţi de seniori, care au oferit un adevărat spectacol pentru ospeţii de onoare şi spectatori.

La final au fost premiaţi cei mai buni sportivi cu medalii şi diplome de vicepreşedintele Federaţiei "Voievod" Oleg Sclifos şi secretarul general, Serghei Stoler.

Deţinători ai Cupei Regiunilor în clasamentul general pe echipe au devenit sportivii clubului "Dragonii" din raionul Drochia, condus de antrenorul Valeriu Steţenco.

Federaţia de Luptă Naţională Voievod a dat start proiectului "Cupa Regiunilor" în anul 2012, cu scopul de a promova modul de viaţă sănătos printre tinerii din regiunile Republicii Moldova. În acest proiect au fost implicaţi peste 1500 de tineri de pe ambele maluri ale Nistrului.

Desfășurarea următoarei competiţii este planificată în raionul Criuleni.

noi.md
menu
www.ntv.md © 2016 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).